Onze diensten

U staat centraal

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

Implantologie

Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.

Parodontologie

Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.

Endodontie

Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.

Cosmetische Tandheelkunde

Met bleken krijgt u uw witte tanden en uw stralende lach terug. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij met behulp van ‘veneers of facings’ een aantrekkelijker uiterlijk geven.

Preventie

Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.

Prothetiek

Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.

Pijnloze behandeling

Desgewenst kunnen wij u een behandeling onder volledige narcose aanbieden. Daarbij kunt u vertrouwen op een ervaren narcosespecialist.

Eigen laboratorium

Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, hebben wij een tandtechnisch laboratorium in onze praktijk geïntegreerd. Dat is voordelig voor u, want alle werkzaamheden worden ter plekke uitgevoerd.

Kindertandheelkunde

Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd.

Functiediagnostiek

Een verkeerde stand van de kaak kan leiden tot problemen met uw kaakgewricht, tot uitstralende pijn en andere klachten. Met de functiediagnostiek kunnen wij deze oorzaken herkennen en gericht behandelen.

Orale chirurgie

In onze praktijk voeren wij ambulant alle noodzakelijke chirurgische ingrepen rond de mond- en kaakholte uit.

Behandeling met plaatselijke verdoving

Door een moderne anesthesiemethode voor het uitschakelen van de pijn, zoals plaatselijke verdoving (lokale anesthesie), en door een hoog gekwalificeerd team zijn wij in staat het merendeel van de operaties ambulant uit te voeren.

Behandeling onder volledige narcose

Door de vooruitgang in de moderne anesthesie kunnen tegenwoordig ook minder eenvoudige operaties ambulant worden uitgevoerd. Een ervaren narcosespecialist brengt u onder narcose en begeleidt u later in de recovery.

Botopbouw

Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2021 - Website: Van Dongen Design

logo