Persoonlijke aandacht

persoonlijkZorgen moet je doen.... niet maken... Voorkomen is nu eenmaal beter als genezen. Wij geven u kwaliteit van leven (terug) en heten u van harte welkom in een huiselijke omgeving en stellen u op uw gemak.

Verruimde openingstijden

klokJa, ook op de avonden kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we u graag op een avond. Vraag naar de mogelijkheden.

Tandprothetiek & Implantologie

labSpecialist in Tandprothiek & Implantologie. Volledige ketenzorg in huis! Uniek in Nederland het Baltic Denture System, de digitale prothese. Maakt het mogelijk in 2 i.p.v. 5 stoelzittingen.

Centrum Mondzorg Venray

Centrum Mondzorg Venray is een praktijk gelegen in het Centrum van Venray in een klassiek "herenhuis". De praktijk is er al 25 jaar gevestigd en is recent verbouwd. Net als onze andere vestigingen voldoet deze praktijk aan alle eisen van de moderne tandartsenpraktijk.

Bij Centrum Mondzorg alle mondzorg disciplines onder één dak en kunnen dus zonder doorverwijzing alle behandelingen uitvoeren. Wel zo makkelijk alles dicht bij huis in uw vertrouwde omgeving.

In een moderne omgeving en een prettige sfeer krijgt u onze persoonlijke aandacht.

Team Venray staat dagelijks voor u klaar. Schroom dan ook niet om uw (ook esthetische) wensen kenbaar te maken.

Wij heten u dan ook van harte welkom.

Centrum Mondzorg Venray
Patersstraat 16
5801 AV Venray
0478-514468
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2021 - Website: Van Dongen Design

logo