Persoonlijke aandacht

persoonlijkZorgen moet je doen.... niet maken... Voorkomen is nu eenmaal beter als genezen. Wij geven u kwaliteit van leven (terug) en heten u van harte welkom in een huiselijke omgeving en stellen u op uw gemak.

Verruimde openingstijden

klokJa, ook op de avonden kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we u graag op een avond. Vraag naar de mogelijkheden.

Tandprothetiek & Implantologie

labSpecialist in Tandprothiek & Implantologie. Volledige ketenzorg in huis! Uniek in Nederland het Baltic Denture System, de digitale prothese. Maakt het mogelijk in 2 i.p.v. 5 stoelzittingen.

Centrum Mondzorg Deurne

Sedert september 2011 vinden onze praktijkwerkzaamheden plaats aan de Stationsstraat 51 (voorheen Fabrieksstraat 30).

Historie!

Na een verbouwing van ruim 3 kwart jaar is dit monumentale pand (Villa Rozenberg 1880) in ere hersteld. Dit karakteristieke pand dat grotendeels als huisartsenpraktijken (Dr. Corbach, opvolger Dr. Verhagen en Dr. Wennekers) heeft gefungeerd krijgt nu weer een medische status maar dan als tandartsenpraktijk en implantologie centrum.

Op zaterdag 17 september 2011 vond de officiële opening plaats door burgemeester Hilko Mak gevolgd door een open huis waar in grote getale gebruik werd gemaakt door de Deurnense gemeenschap en eens te meer bleek wat een historie Villa Rozenberg heeft en eenieder zeer content is dat dit karakteristieke pand voor Deurne behouden is en de artsen weer 'teruggekeerd' zijn.

Huiselijke sfeer

Centrum Mondzorg Deurne is een state of the art praktijk gelegen in het Centrum van Deurne met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur.

Bij Centrum Mondzorg alle mondzorg disciplines onder één dak en kunnen dus zonder doorverwijzing alle behandelingen uitvoeren. Wel zo makkelijk alles dicht bij huis in uw vertrouwde omgeving.

In een moderne en huiselijke sfeer krijgt u alle persoonlijke aandacht.

Team Centrum Mondzorg Deurne staat graag voor u klaar. Schroom dan ook niet om uw (ook esthetische) wensen kenbaar te maken.

Wij heten u dan ook van harte welkom.

Centrum Mondzorg Deurne
Stationsstraat 51
5751 HB Deurne
0493-315332
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2021 - Website: Van Dongen Design

logo