De teams

Onze teams zorgen ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. Ze nemen de tijd en geven u de aandacht die u verdient. Zij hebben veel ervaring met mensen en kinderen met angst en zijn erop getraind om de behandelingen vlot en pijnloos te laten verlopen.

Al onze assistentes, baliemedewerkers en floormanagers hebben een tandheelkundige opleiding genoten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden over alle uiteenlopende behandelingen, maar ook over afspraken, vergoedingen en nota’s kunt u altijd ben hen terecht. Zij hebben inzicht in de dagelijkse gang van zaken in onze praktijken en de praktijkvoering. Een persoonlijke begeleiding en benadering staat daarbij voorop. Daarnaast zorgen de teams gezamenlijk voor een veilige en hygiënische praktijk. Alle praktijken voldoen aan de laatste wet en regelgeving op het gebied van behandelprotocollen en hygiëne en zijn voorzien van de modernste apparatuur.

Ons preventieteam bestaat uit mondhygiënisten en preventieassistentes. Samen werken zij aan het voorkomen van gaatjes bij kinderen en jong volwassenen en het gezond houden van mond, tandvlees en kaakbot. Onze preventieassistentes hebben naast een MBO-4-assistente opleiding een extra preventiecursus gevolgd. Een mondhygiënist heeft een 3 of 4 jarige HBO opleiding afgerond waarin hij/zij zich heeft gespecialiseerd in aandoeningen van tandvlees en kaakbot.

Onze tandartsen hebben ieder een eigen specialisatie en onderling verwijzen onze behandelaars u indien nodig naar een collega. Zonder wachtlijsten kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reguliere en ook specialistische tandheelkundige behandelingen van maandag tot en met vrijdag Van 8.30 uur tot 17.00 uur als ook hebben we avondbehandelingen, vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast zijn we dag en nacht bereikbaar voor acute pijnklachten en ongevallen.

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2021 - Website: Van Dongen Design

logo