Reparatie & Rebasing van de prothese

Bij breuk of beschadiging van uw kunstgebit kunnen wij deze in veel gevallen goed en snel repareren. Ook als uw huidige gebitsprothese los gaat zitten of irritaties geeft is het verstandig ons direct te raadplegen. Door middel van het aanpassen van de pasvorm (rebasen) kunnen de klachten veelal worden verholpen en de levensduur van uw prothese worden verlengd.

Als uw gebitsprothese los gaat zitten of klachten heeft, neem dan direct contact met ons op. Zo voorkomt u ontstekingen. Ook van een prothese is een regelmatige controle noodzakelijk. Kleine reparaties of opvullen zorgen voor een goed passende prothese. Wanneer uw prothese na een aantal jaren toch vervangen moet worden zijn we er op tijd bij en blijven we grote reparaties voor. Dit komt voor wanneer u net over bent gegaan van uw eigen tanden naar een prothese of wanneer uw gebitsprothese ouder is dan 5 jaar.

Neem voor reparaties altijd contact met ons op. Het zelf lijmen van een gebitsprothese kan een professionele reparatie onmogelijk maken.

Ga, bij het loszitten van uw kunstgebit, in geen geval zelf aan de gang met watten, kleefpasta, voering-laagjes, sigaretten vloeipapier of iets dergelijks. Dit werkt juist het sneller slinken van de kaak in de hand.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2021 - Website: Van Dongen Design

logo