Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Thuisbleken

Wilt u graag uw tanden thuisbleken? Kom dan eerst langs bij Centrum Mondzorg voor een deskundig advies en de juiste producten! Wij maken altijd gebruik van de nieuwste en meest moderne technieken en methodes op het gebied van tandheelkunde. Door het gebruik van erkende materialen kunnen we u een optimaal resultaat en een veilige werkwijze garanderen. Wilt u meer weten over onze behandelmethoden of de werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Wel of niet uw tanden thuisbleken?

Een van de nieuwste trends op het gebied van tandheelkunde is het bleken van tanden. Vaak zijn mensen niet tevreden over de kleur van hun gebit en willen hier graag wat aan doen om weer groots te kunnen lachen en stralen. Centrum Mondzorg heeft de juiste apparatuur en specialisten in huis voor deze cosmetische ingreep en kijkt altijd van tevoren met u naar de kleur en conditie van uw gebit. Op deze manier kunnen we veilig te werk gaan en een optimaal resultaat behalen. Ook thuisbleken wordt steeds populairder. Dit raden wij echter niet aan wegens beschadiging van uw gebit en schadelijke stoffen waar u mee in aanraking kunt komen.

Deskundig advies

Heeft u een product gevonden voor het thuisbleken van uw tanden en wilt u graag weten of dit geschikt is? Kom dan langs bij een van onze praktijken voor een persoonlijk advies. Hiervoor kunt u tevens telefonisch of via email contact met ons opnemen. 

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo