Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Tandheelkunde Venray

Centrum Mondzorg is de praktijk voor tandheelkunde in Venray en omgeving met een professioneel team tandartsen en mondhygiënisten! Wij waarderen onze klanten zeer en dat merkt u dan ook direct aan onze benadering en werkwijze. Samen met u gaan we graag op zoek naar een behandelmethode die past bij uw persoonlijke situatie. Op deze manier kunnen we u optimaal van dienst zijn en weet u exact waar u nu en in de toekomst aan toe bent. Kom eens langs om kennis te maken of bekijk onze diensten op de website.

Centrum voor tandheelkunde in Venray

Centrum Mondzorg is de specialist op het gebied van tandheelkunde en mondhygiëne in de omgeving Deurne, Venray en Boxmeer. Onze praktijken zijn uitgerust met de beste apparatuur en de beste specialisten zijn bij ons werkzaam waardoor we u op vele manieren van dienst kunnen zijn. Of u nu kinderen heeft die niet graag naar de tandarts gaan, uw tanden wilt laten bleken of een reiniging bij de mondhygiëniste wenst, in onze praktijken bent u aan het juiste adres!

Contactinformatie

Wilt u meer weten over onze tandheelkunde praktijk of een afspraak maken in Venray met een van onze specialisten? Bel dan direct naar 0478 – 514468 of maak gebruik van het online contactformulier.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo