Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Tandartspraktijk Venray

Centrum Mondzorg is de tandartspraktijk in Venray met een uitgebreide service en de beste nazorg! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de tandheelkunde en kunnen u dan ook op vele manieren van dienst zijn. Kies voor deskundigheid, een persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk, kies voor een praktijk van Centrum Mondzorg!

Tandartspraktijk Centrum Mondzorg Venray

Centrum Mondzorg heeft een tandartspraktijk in Deurne, Venray en Boxmeer waardoor er altijd een praktijk bij u in de buurt te vinden is. In onze moderne praktijken kunt u terecht voor een complete service op het gebied van mondzorg van tandheelkundige en esthetische mondzorg tot prothetiek. Al onze specialisten beschikken over een professionele opleiding en een ruime ervaring in hun vakgebied waardoor we u de beste service kunnen verlenen. Hiervoor maken we altijd gebruik van de nieuwste apparatuur en de meest innovatieve behandelmethodes. Verantwoord omgaan met alle mondzorg disciplines is waar het bij Centrum Mondzorg om draait.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de specialisten in onze tandartspraktijk in Venray, de werkwijze of zou u graag een afspraak maken van een intakegesprek of een deskundig mond advies? Bel dan even naar 0478 – 514468 voor meer informatie en het maken van een afspraak of vul het online contactformulier in.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo