Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Tand implantaat

Voor een nieuwe tand implantaat of een reparatie ervan komt u naar Centrum Mondzorg! Wij geven u graag een advies over de huidige conditie van uw gebit en de mogelijkheden voor de toekomst. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Naast implantaten zijn wij tevens gespecialiseerd op het gebied van prothese, mondhygiëne en kindertandheelkunde. Kortom, voor een complete mondzorg bent u bij Centrum Mondzorg aan het juiste adres.

Tand implantaat laten repareren

Een tand implantaat wordt bij Centrum Mondzorg altijd precies voor u op maat gemaakt. Na verloop van tijd kan het echter zo zijn dat uw implantaat wat gaat verschuiven of niet meer goed past door een verschuiving van uw tanden of de conditie van uw gebit. Onze specialisten kijken graag wat ze in dit geval voor u kunnen betekenen om uw implantaat weer mooi en passend te maken. Hierbij kan het gaan om een grondige reiniging, aanpassing, reparatie of soms is een nieuw implantaat noodzakelijk. Gemiddeld gaat een implantaat 5 jaar mee.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een tand implantaat, onze werkwijze, de tarieven en uw garanties? Kom dan langs in een van onze tandartspraktijken voor meer informatie en een persoonlijk advies. Voor vragen kunt u tevens telefonisch of via het online contactformulier contact met ons opnemen.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo