Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Mondhygiëniste Deurne

Centrum Mondzorg heeft voor u dagelijks een mondhygiëniste klaar staan in de praktijk in Deurne! Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de tandheelkunde en hebben daarnaast een specialistisch team op het gebied van Prothetiek in huis. Wanneer u bij ons langs komt kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering en een deskundige service. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en kunnen u uitstekend informeren over de werkwijze.

Mondhygiëniste in Deurne en omgeving

Het team van Centrum Mondzorg bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistentes. Samen zorgen wij ervoor dat u zo goed mogelijk verder geholpen wordt en zo snel mogelijk van uw klachten af bent. Of het nu gaat om het vullen van een gaatje, een halfjaarlijkse controle, een behandeling bij de mondhygiëniste of een aanpassing aan uw gebit; in onze praktijk in Deurne kunnen we u verder helpen! Bekijk de ruime openingstijden online en kom direct meer te weten over onze werkwijze en ons specialisme.

Meer informatie over onze tarieven

Bekijk de tarieven van de tandarts en mondhygiëniste in Deurne van dit moment bij ons online. Heeft u vragen over een rekening, behandeling of afspraak? Bel dan gerust naar 0493 – 315332, wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo