Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Mondhygiëniste Boxmeer

Centrum Mondzorg is de mondhygiëniste in Boxmeer waar u ook op zaterdag terecht kunt! Onze praktijk bestaat al ruim 30 jaar en is de specialist in de regio op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en prothetiek. Wij waarderen onze klanten optimaal en bouwen graag aan een langdurige relatie zodat we u ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of welke adviezen we u kunnen geven op het gebied van tandheelkunde? Neem dan gerust contact met ons op.

Ervaren mondhygiëniste Boxmeer

Niet iedereen gaat naar de mondhygiëniste. Met een goede verzorging en preventie is dit niet altijd nodig. Bij Centrum Mondzorg adviseren we u wel jaarlijks een bezoek te brengen aan de tandarts om de status van uw gebit te bekijken en mogelijke gaatjes in het gebit op tijd te signaleren. Uiteraard kunt u wel altijd terecht bij onze mondhygiëniste in de praktijk in Boxmeer om uw gebit eens grondig te laten reinigen en eventueel tandsteen te laten verwijderen. Wij lichten u altijd van tevoren in over de werkwijze waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken met onze mondhygiëniste in Boxmeer? Bel dan direct naar 0485 – 520918.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo