Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Kroon tandarts

Een kroon laat u zetten bij een professionele tandarts van Centrum Mondzorg! Wat ooit begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie waar dagelijks een enthousiast team medewerkers klaar staat om u te helpen bij al uw mondproblemen. Kwaliteit, een persoonlijke benadering, vakkennis en een heldere werkwijze staan bij ons centraal waardoor u exact weet waar u aan toe bent en wat u van het resultaat kunt verwachten!

Kroon laten zetten bij de tandarts

Een kroon wordt vaak verward met een brug en is een soort kapje van metaal en/of porselein dat over een tand wordt geschoven. Door middel van lijm of cement wordt de kroon door de tandarts aan uw eigen tand bevestigd waardoor deze goed blijft zitten en optimaal gebruikt kan worden. Bij Centrum Mondzorg kijken we altijd een zorgvuldig naar de conditie van uw gebit alvorens we een implantaat, kroon of prothese gaan laten maken. Vaak wordt voor een kroon gekozen in de volgende situaties:

  • Afgebroken tand
  • Onvoldoende houvast voor een gewone vulling
  • Slecht gevormde tand of rij tanden
  • Tandbederf
  • Verkleuring van een tand
  • Zenuwbehandelingen

Deskundig advies

Bent u benieuwd of een kroon de oplossing is voor uw gebit, vraag onze tandarts dan gerust om een deskundig advies tijdens een intakegesprek. Een afspraak maakt u bij ons eenvoudig online of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo