Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Klikgebit Limburg

Voor een klikgebit op maat moet u bij Centrum Mondzorg in Limburg zijn! De klant staat bij ons centraal en we werken dan ook graag met u aan een duurzaam resultaat in plaats van een snelle oplossing. Centrum Mondzorg staat voor kwaliteit, maatwerk, betrouwbare producten en innovatieve methoden. Uiteraard staan ook een persoonlijke benadering, vakkennis en het geven van professioneel advies bij ons hoog in het vaandel.

Klikgebit op maat laten maken in Limburg

Wanneer u ouder wordt en de conditie van uw gebit achteruit gaat, kunt u op een gegeven moment kiezen voor een kunstgebit. Bij Centrum Mondzorg informeren en adviseren we u graag over de voor- en nadelen van een kunstgebit en de mogelijkheden voor uw situatie. Tijdens een kennismaking zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden en bespreken of een klikgebit op maat voor u gemaakt kan worden in ons laboratorium in Limburg.

Centrum Mondzorg: een breed dienstenpakket

Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de tandheelkunde en zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor het maken en plaatsen van een klikgebit in Limburg? Neem dan contact op door te bellen naar 0478 – 514468 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo