Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Kindertandarts Deurne

Centrum Mondzorg is dé kindertandarts in Deurne en omgeving met een persoonlijke klantbenadering en een ruime ervaring. Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de tandheelkunde en zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Met verschillende specialismes onder één dak kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van mondzorg moeiteloos uitvoeren. Wij geven u graag een deskundig advies en lichten u altijd vooraf in over onze heldere werkwijze.

Kindertandarts in Deurne

Net als sommige volwassenen zijn lang niet alle kinderen fan van de tandarts. Wanneer men eenmaal een vervelende ervaring met de tandarts heeft, is dit niet snel te herstellen. Bij Centrum Mondzorg hebben we een speciale kindertandarts in huis is voor het behandelen van kinderen in de omgeving Deurne. Wilt u meer weten over onze speciale werkwijze bij kinderen of zou u graag advies krijgen om het gebit van uw kinderen zo goed mogelijk te onderhouden en poetsten? Vraag onze specialisten dan gerust om hulp!

Onze specialistische teams

Naast een kindertandarts kunt u in onze praktijk in Deurne ook terecht voor specialistische zorg op het gebied van protheses en mondhygiëne. Maak een afspraak met één van onze specialisten en profiteer van onze ruime kennis en ervaring! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0493 – 315332.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo