Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Implantaten Limburg

Voor nieuwe implantaten moet u in Limburg bij Centrum Mondzorg zijn! Wij zijn al ruim 30 jaar de praktijk met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van tandheelkunde. Door onze diverse specialismes en ruime ervaring kunnen we een brede klantenkring voorzien van service op maat. Wilt u meer weten over onze werkwijze, de prijzen, behandelingen en onze artsen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies!

Implantaten laten aanmeten in Limburg

Centrum Mondzorg verzorgt al vele jaren implantaten van een hoogwaardige kwaliteit voor verschillende ruimtes en gaten in een gebit. Door de ruime ervaring en ons eigen laboratorium kunnen we uitstekend inspelen op uw persoonlijke situatie en aan bijna al uw wensen voldoen. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare tandarts voor het maken en zetten van uw implantaten in Limburg of omgeving? Kom dan eens langs voor een kennismaking bij een van onze praktijken om de mogelijkheden te bespreken en de behandelwijze te bekijken.

Ons laboratorium

Implantaten van Centrum Mondzorg worden in ons eigen laboratorium in Limburg gemaakt van de beste materialen met behulp van de modernste apparatuur. Door onze nauwkeurige werkwijze kunnen we de implantaten exact passend maken voor uw gebit waardoor u er langer plezier van heeft maar geen last. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan even naar 0478 – 514468.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo