Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Implantaat kies

Zou u graag een implantaat laten maken voor uw getrokken kies? Maak dan een afspraak bij Centrum Mondzorg voor een intakegesprek en een deskundig advies! Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de tandheelkunde en hebben door de jaren heen verschillende specialisme in huis gehaald om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Verder staan wij ook wel bekend om onze uitstekende kwaliteit, doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, voortreffelijke vakkennis en eerlijke adviezen.

Implantaat op maat voor uw kies

Heeft u kort geleden een kies laten trekken en zou u nu graag een implantaat willen laten maken om de kies te vervangen? Dan bent u bij Centrum Mondzorg aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het aanmeten, maken en plaatsen van implantaten waardoor we u een mooi resultaat kunnen garanderen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, uw wensen en de behandelmethode waardoor u precies weet wat u kunt verwachten.

Cosmetische ingrepen

Naast het plaatsen van een implantaat voor uw kies kunnen onze tandartsen u tevens voorzien van een cosmetische ingreep als het gaat om uw gebit. U kunt daarbij denken aan het bleken van uw tanden maar ook het opvullen van tussenruimtes of terugdringen van tandvlees. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten voor meer informatie!

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo