Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Implantaat gebit

Dient er een implantaat in uw gebit te worden geplaatst? Vraag dan vrijblijvend advies bij een Centrum Mondzorg praktijk! Met drie vestigingen in de regio Eindhoven is er altijd een tandheelkundecentrum van ons bij u in de buurt waar u terecht kunt voor een complete service op het gebied van mondzorg. Of u nu enkel een controle wenst, uw tanden wilt laten bleken of een implantaat wilt laten plaatsen, de specialisten van Centrum Mondzorg kunnen u verder helpen.

Implantaat: alleen de beste zorg voor uw gebit

Wij hebben een ruime ervaring met het aanmeten en zetten van een implantaat waardoor we u uitstekend kunnen informeren over de mogelijkheden. Implantaten worden meestal gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen. Wanneer u veel tanden mist kijken de specialisten van Centrum Mondzorg graag samen met u of een kunstgebit wellicht een betere optie is. Lees online meer over ons specialisme of kom langs in één van onze praktijken!

Een afspraak maken: neem contact met ons op!

Zou u graag een advies ontvangen over de mogelijkheden voor een implantaat voor uw gebit? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken of neem contact op met één van onze vestigingen via e-mail of telefoon.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo