Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Brug tandarts

Een brug laat u zetten door een ervaren en professionele tandarts van Centrum Mondzorg. Wij maken gebruik van moderne technieken en de beste materialen waardoor we u een optimaal resultaat kunnen garanderen. Naast tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor gebitsprothese n behandelingen op het gebied van mondhygiëne. Profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring en maak vandaag nog een afspraak!

Brug laten zetten bij de tandarts

Een brug bestaat uit een aantal kronen op een rij en kan bij het vervangen van tanden of het ontbreken van enkele tanden een mooie oplossing zijn. Niet elk gebit is geschikt voor het plaatsen van een brug. Bij Centrum Mondzorg informeren we u graag over de mogelijkheden om een brug op maat te laten maken door onze tandarts en informeren we u tevens over de kleur, tarieven en behandelwijze.

Wanneer kiezen voor een brug?

Een brug wordt aangeraden door onze tandarts wanneer u niet goed kunt kauwen door het gemis van enkele tanden, u een open ruimte in uw mond niet mooi vindt, of wilt voorkomen dat uw tanden scheef gaan staan. Uiteraard zijn en nog vele andere redenen om voor een brug te kiezen. Wilt u meer weten over het plaatsen van een brug of een persoonlijk advies van onze tandarts? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo