Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Angsttandarts Deurne

Op zoek naar een angsttandarts in de omgeving Deurne? Maak dan een afspraak bij Centrum Mondzorg. Bij ons staat u als klant altijd centraal en dat merkt u aan onze service op maat en persoonlijke benadering. In onze praktijk kunt u terecht voor een breed aanbod diensten op het gebied van tandheelkunde. Van prothetiek tot mondzorg; onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Angsttandarts in de gemeente Deurne

Al onze medewerkers hebben een tandheelkundige opleiding genoten en weten dan ook precies hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen en voor een deskundig advies. Een groot deel van de mensen vindt het niet leuk om naar de tandarts te gaan of heeft zelfs angst voor deze bezoeken. Bij Centrum Mondzorg hebben we een speciale angsttandarts in ons centrum in Deurne die uitgebreid de tijd voor u neemt en u eerst op uw gemak stelt voor de behandeling zal beginnen. Bent u ook bang voor het oordeel van de tandarts? Maak dan snel een afspraak bij onze angsttandarts.

Ruime openingstijden

Net als onze andere tandartsen is ook de angsttandarts in Deurne 6 dagen per week voor u beschikbaar. Komt het u doordeweeks niet goed uit of heeft u spoed? Dan kunt u ook op zaterdag bij ons terecht. Bel ons voor meer informatie op 0493 – 315332 of loop eens binnen.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo