Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Angsttandarts Brabant

Centrum Mondzorg heeft voor u een ervaren angsttandarts in Brabant klaar staan! Wij zijn een veelzijdige tandartspraktijk met drie vestigingen in de omgeving van Eindhoven. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn. U staat als klant dan ook altijd bij ons centraal. Heeft u behoefte aan een eerlijk en betrouwbaar advies of zou u graag een afspraak maken bij de tandarts of mondhygiëniste? Kom dan langs in een van onze praktijken om kennis te maken.

De angsttandarts in Brabant

Onze angsttandarts behandelt jaarlijks vele volwassenen en kinderen in Brabant die bang zijn voor de tandarts. Door de persoonlijke benadering, de aandacht voor de situatie en de uitstekende kennis van onze specialisten stellen we u eerst op uw gemak alvorens we in uw mond gaan kijken. De behandeling bij Centrum Mondzorg staat bekend om zijn:

  • Behandeling in de vertrouwde omgeving;
  • Gecertificeerde tandartsen;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Pijnloze behandeling;
  • Speciale behandeling voor kinderen.

Afspraak maken
Wilt u meer weten over onze angsttandarts in Brabant? Bekijk dan online de uitgebreide informatie over onze werkwijze of maak een afspraak met onze specialisten voor een intakegesprek of een vrijblijvend advies. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 315332.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo