Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Anesthesie tandarts

Centrum Mondzorg werkt enkel met specialisten waaronder een anesthesie tandarts. In onze praktijk kunnen door vooruitgang in de moderne anesthesie tegenwoordig ook minder eenvoudige operaties ambulant worden uitgevoerd. Bij Centrum Mondzorg staat de klant centraal. Wij waarborgen de hoogste kwaliteit aan gedegen kennis, werken met betrouwbare producten en geven maatwerkgericht advies.

Anesthesie tandarts: behandeling onder volledige narcose

Centrum Mondzorg is al ruim 30 jaar de partner voor vele klanten in de omgeving Eindhoven. Wij beschikken over een praktijk in Boxmeer, Deurne en Venray. Als uw anesthesie tandarts kunnen wij behandelingen uitvoeren onder volledige narcose. Een ervaren narcosespecialist brengt u onder narcose en begeleidt u na afloop van de behandeling in de recovery. Met een uitgebreid dienstenpakket en een persoonlijke benadering onderscheiden we ons van vele andere praktijken in de regio. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of de werkwijze van onze anesthesie tandarts? Neem gerust contact met ons op door te bellen met één van onze medewerkers of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Ideaal voor als u door de weeks geen tijd heeft om langs te komen. Maak vandaag nog een afspraak!

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo