Persoonlijke aandacht

persoonlijkCentrum Mondzorg is de klanten graag van dienst voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Deze heldere werkwijze geeft vertrouwen en rust voor de klanten.

Ook op zaterdag geopend

klokJa, ook op zaterdag kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we graag op zaterdag. Maak gerust een afspraak.

Prothetiek

labHet maken van een gebitsprothese (al dan niet implantaat gedragen) vergt het uiterste van mens en techniek. Een ambacht pur sang.

Maak direct een afspraak

Tandarts Deurne Zuid

Centrum Mondzorg is de tandarts in Deurne Zuid met diverse specialismes en ervaren medewerkers! Met ruim 45 deskundige medewerkers kunt u bij ons 6 dagen per week terecht voor een compleet dienstenpakket op het gebied van mondzorg. Wij hebben ruime ervaring en vakkennis in huis waardoor we u uitstekend kunnen informeren, adviseren en behandelen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn binnen onze praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialistische tandarts in Deurne Zuid

Al ruim 30 jaar kunt u in de praktijken van Centrum Mondzorg terecht met al uw vragen, problemen en zaken omtrent tanden en uw mond. Iedere tandarts die bij ons werkzaam is, is professioneel opgeleid en beschikt over een bepaald specialisme. Door een nauwe samenwerking bent u bij onze tandarts in Deurne Zuid altijd aan het juiste adres voor een behandeling op maat bij één van onze specialisten. Na een kennismaking kijken we welke tandarts u het beste verder kan helpen en wat hierbij de juiste behandelmethode zal zijn.

Ook uw adres voor mondhygiëne en prothetiek

Eén van de specialismes van onze tandarts praktijk in Deurne Zuid is prothetiek. Hierbij kunt u denken aan het maken van gebitsprotheses maar ook implantaten, bruggen en het aanmeten van een nieuw gebit wordt door onze tandartsen verzorgd. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0493 – 315332 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.

Maak direct een afspraak!

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2016 - Website: Van Dongen Design

logo