Persoonlijke aandacht

persoonlijkZorgen moet je doen.... niet maken... Voorkomen is nu eenmaal beter als genezen. Wij geven u kwaliteit van leven (terug) en heten u van harte welkom in een huiselijke omgeving en stellen u op uw gemak.

Verruimde openingstijden

klokJa, ook op de avonden kunt u bij ons terecht. Wanneer u in de week geen tijd kunt maken zien we u graag op een avond. Vraag naar de mogelijkheden.

Tandprothetiek & Implantologie

labSpecialist in Tandprothiek & Implantologie. Volledige ketenzorg in huis! Uniek in Nederland het Baltic Denture System, de digitale prothese. Maakt het mogelijk in 2 i.p.v. 5 stoelzittingen.

Centrum Mondzorg Boxmeer

Om uw mondzorg voor nu en in de toekomst te borgen werd de praktijk van Sint Anthonis per 6 juni 2013 geïntegreerd in de volledige verbouwde praktijk te Boxmeer die voldoet aan de laatste richtlijnen en stand van de techniek.

Deze ruime praktijk is ontwikkeld als groepstandartspraktijk (voorheen tandartsen Van Doren, Jansen, Stoetzer, Baijens, Hendriks, Bok) volledig gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk en gemoderniseerd naar de hedendaagse standaarden.

Met 6 behandelkamers werken we hier multi-disciplinair, kortom alle disciplines zijn onder een dak beschikbaar. Algemene tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie, orthodontie en tandprothetiek. Uw mondzorggezondheid geborgd voor nu en in de toekomst!

Ons team van professionals werkt volgens de laatste wettelijke richtlijnen op het gebied van hygiëne en staat graag voor u klaar. Samen optimaliseren zij dagelijks uw mondgezondheid in een prettige moderne praktijk en met persoonlijke aandacht.

Team Centrum Mondzorg Boxmeer staat dagelijks voor u klaar. Schroom dan ook niet om uw (ook esthetische) wensen kenbaar te maken.

Wij heten u dan ook van harte welkom.

Centrum Mondzorg Boxmeer
Bakelgeertstraat 68
5831 CV Boxmeer
0485-520918
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2020 - Website: Van Dongen Design

logo