Alles over uw nota

famed

 

 

Meer tijd voor u

Omdat wij in onze praktijk liever met u, dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij al onze vorderingen op patiënten overgedragen (gecedeerd) aan Fa-med B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden (para) medici zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten en psychiaters.

Wat betekent dit voor u

De nota wordt voor de medische behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. De declaratie wordt electronisch aangeboden bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar vergoed worden. Wel zo makkelijk.

Wij verzoeken u om adreswijzigingen tijdig aan ons en uw zorgverzekeraar door te geven zodat hier geen vertraging ontstaat en er onnodige rente en/of incassokosten berekend gaan worden.

Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Het is belangrijk dat u zich houdt aan deze betalingstermijn.

Vragen over uw nota

Heeft u vragen over uw nota, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut - 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar). U kunt ook terecht op de speciale patiëntenwebsite van Fa-med www.notavanfamed.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

© Centrum Mondzorg 2017 - Website: Van Dongen Design

logo